Levering 1-3 Werkdagen Gratis verzenden vanaf 40 Euro Gratis advies 06 51800929

BIBS Speen Hunter Green

Schrijf de eerste review over dit product

€ 3,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Het speengedeelte van de BiBSspeen is van natuurrubber.

Dit is heel zacht en fijn voor je kindje.

Het speengedeelte is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en bevat geen stoffen die je niet in je speentje wil hebben. Zoals BPA en PVC.

Wat veel mensen niet weten is dat natuurrubber kan vervormen.

Door de grote zuigkracht van het kindje kan het zijn dat de speen groter wordt of iets van vorm verandert. Dit is heel normaal en vormt zich naar het mondje van je kindje. Koop je daarna weer een speen, dan ontvang je deze in de originele vorm. Bij het gebruik zal de speen zich weer naar het mondje van je kindje vormen. Bij maat 1 zal vooral het bolletje van de kersvorm vergroten. Bij maat 2 zal deze vergroting groter zijn. Hierdoor is het belangrijk om de juiste maat speen voor je kindje te kiezen.

Ook al lijken de spenen in nieuwstaat niet veel van elkaar te verschillen. In gebruik zal dit zeker verschil kunnen maken.Warmte

Leg je speentje niet in het zonlicht of directe warmte. En wees voorzichtig met steriliseren. Gebruik hiervoor geen sterilisator of afwasmachine.

Het beste voor de BiBS speen is het volgende: Breng het water aan de kook. Haal het pannetje van het vuur en leg de speentjes hier 3-5 minuten in. (maximaal 5 minuten!) Wanneer de speen te warm wordt kan deze zacht worden of verkleuren. Leg de speentjes ook niet tegen elkaar aan want het rubber kan kleur afgeven op andere schildjes.

Doordat er een kleine opening zit aan de achterkant van de speen kan er water inlopen. Wanneer de speen is afgekoeld kan je dit er makkelijk weer uit drukken.

Door deze kleine opening komt ook lucht in de speen. Dit is heel normaal. Soms zit de speen wat strak op het schild en zal de speen wat stug aanvoelen. Na een paar dagen gebruiken is dit over en is de speen wat losser. Deze lucht komt nooit in de mond van je kindje omdat de opening aan de achterkant zit.Veiligheid

Mocht het zo zijn dat je kindje de hele speen in het mondje stopt. Schrik dan niet en haal voorzichtig het speentje uit het mondje. De drie gaatjes in het schildje zullen ervoor zorgen dat je kindje gewoon kan blijven ademen.

De speentjes zijn uitgebreid getest en zijn veilig te gebruiken. (European Standard EN 1400+A1)

Inspecteer het speentje altijd voor je het aan je kindje geeft. Vooral als het kindje tandjes heeft. Trek aan de fopspeen in alle richtingen en gooi de speen weg bij de eerste tekenen van beschadiging of zwakte.

Gebruik alleen fopspeenkoorden getest door EN12586

Materiaal Nee
Lengte (cm) Nee
Breedte (cm) Nee
Hoogte (cm) Nee
Merk BIBS
Allow Gift Message Ja
Het speengedeelte van de BiBSspeen is van natuurrubber. Dit is heel zacht en fijn voor je kindje. Het speengedeelte is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en bevat geen stoffen die je niet in je speentje wil hebben. Zoals BPA en PVC. Wat veel mensen niet weten is dat natuurrubber kan vervormen. Door de grote zuigkracht van het kindje kan het zijn dat de speen groter wordt of iets van vorm verandert. Dit is heel normaal en vormt zich naar het mondje van je kindje. Koop je daarna weer een speen, dan ontvang je deze in de originele vorm. Bij het gebruik zal de speen zich weer naar het mondje van je kindje vormen. Bij maat 1 zal vooral het bolletje van de kersvorm vergroten. Bij maat 2 zal deze vergroting groter zijn. Hierdoor is het belangrijk om de juiste maat speen voor je kindje te kiezen. Ook al lijken de spenen in nieuwstaat niet veel van elkaar te verschillen. In gebruik zal dit zeker verschil kunnen maken. Warmte Leg je speentje niet in het zonlicht of directe warmte. En wees voorzichtig met steriliseren. Gebruik hiervoor geen sterilisator of afwasmachine. Het beste voor de BiBS speen is het volgende: Breng het water aan de kook. Haal het pannetje van het vuur en leg de speentjes hier 3-5 minuten in. (maximaal 5 minuten!) Wanneer de speen te warm wordt kan deze zacht worden of verkleuren. Leg de speentjes ook niet tegen elkaar aan want het rubber kan kleur afgeven op andere schildjes. Doordat er een kleine opening zit aan de achterkant van de speen kan er water inlopen. Wanneer de speen is afgekoeld kan je dit er makkelijk weer uit drukken. Door deze kleine opening komt ook lucht in de speen. Dit is heel normaal. Soms zit de speen wat strak op het schild en zal de speen wat stug aanvoelen. Na een paar dagen gebruiken is dit over en is de speen wat losser. Deze lucht komt nooit in de mond van je kindje omdat de opening aan de achterkant zit. Veiligheid Mocht het zo zijn dat je kindje de hele speen in het mondje stopt. Schrik dan niet en haal voorzichtig het speentje uit het mondje. De drie gaatjes in het schildje zullen ervoor zorgen dat je kindje gewoon kan blijven ademen. De speentjes zijn uitgebreid getest en zijn veilig te gebruiken. (European Standard EN 1400+A1) Inspecteer het speentje altijd voor je het aan je kindje geeft. Vooral als het kindje tandjes heeft. Trek aan de fopspeen in alle richtingen en gooi de speen weg bij de eerste tekenen van beschadiging of zwakte. Gebruik alleen fopspeenkoorden getest door EN12586
Schrijf uw eigen review
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.