Levering 2 werkdagen Verzendkosten 3,95 Euro Gratis advies 06 51800929

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Linda Wentzel. In 2004 gingen de deuren open van Schatjes&Schoffies, een kinderkledingwinkel in hartje Wijk bij Duurstede. Inmiddels mag ik met trots zeggen, dat Schatjes&Schoffies een winkel is met veel vaste klanten voor wie onze service en klantvriendelijkheid zeer vertrouwd is. 

Wijk bij Duurstede is een leuke historische stad met een prachtig centrum en gezellige horeca gelegenheden. Jaarlijks bezoeken veel toeristen onze mooie stad. Schatjes&Schoffies is zo ook bekend en geliefd geworden bij veel mensen van buiten Wijk bij Duurstede. 

Bij Schatjes&Schoffies vindt u leuke baby-en kinderkleding van o.a. de merken;  Bellerose, Imps&Elfs, Noppies en Playup.  Voor de Dames verkopen wij Les Favorites en MarcO'Polo

Maar ook leuke accessoires, cadeaus, boeken of beddengoed.

Voor mij is een persoonlijke benadering en service heel erg belangrijk. Ik heb dan ook geprobeerd, dit zo goed mogelijk in de webshop te vertalen. Zo kunt u mij altijd bellen of mailen voor advies. Ook om bijvoorbeeld een mooi jurkje of een stoere sweater die u op de website heeft gezien, even weg te laten leggen. Om het vervolgens, samen met uw dochter of zoon, bij mij in de winkel te komen passen.


Ook is er een facebook pagina van Schatjes & Schoffies ( https://www.facebook.com/SchatjesenSchoffies ) waarop actueel nieuws staat en vaak ook hele aantrekkelijke acties en ook op instagram zijn wij te vinden onder SchatjesSchoff
Uiteraard heb ik gezorgd voor een veilig en betrouwbaar betaalsysteem en zijn de algemene voorwaarden zoals u mag verwachten van een goede webshop. Zie algemene voorwaarden. Zo is het mogelijk om gekochte artikelen gewoon te ruilen of retourneren, zoals de wet dat voorschrijft.
De ontwikkelingen op het web staan niet stil, dus ik ook niet. Ik blijf altijd op zoek naar mogelijkheden om mijn service te verbeteren. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik dat uiteraard graag.

Ik wens je veel shop plezier op Schatjes&Schoffies maar zie je net zo graag gezellig bij mij in de winkel waar je naar hartenlust kan snuffelen onder het genot van een lekker kopje koffie!

Linda.